Ambulancemedewerkers bedreigd met mes, verdachte aangehouden

zondag 5 juli 2015

Riethoven - De politie arresteerde zondag 5 juli een 40-jarige Eindhovenaar omdat hij een dag eerder twee ambulancemedewerkers met een mes had bedreigd.

Zaterdagmiddag rond 16.30 uur kwam bij de hulpdiensten de melding binnen datin een sloot aan de Molenstraat in Waalre een dronken man lag die nietaanspreekbaar was. Politie en ambulancedienst zijn naar de man gegaan en hebbenhem weer op de been gebracht. De ambulancemedewerkers namen de moeite hem naarzijn caravan op een nabijgelegen camping in Riethoven te brengen. In eersteinstantie was er niets aan de hand, maar plotseling pakte de man een groot mesen bedreigde daarmee de twee medewerkers. Ook stak hij in op n van hen, maaromdat de ambulancebroeder voldoende afstand nam, werd hij niet geraakt.Vervolgens ging de verdachte zijn caravan in en waarschuwden de ambulancemensende politie. Toen agenten arriveerden en de man wilden aanhouden, bleek hijzichzelf in de caravan enkele malen met het mes in een arm en een hand te hebbengestoken. De ambulancemedewerkers hebben meteen medische hulp gegeven en de manis naar een ziekenhuis gebracht. Daar is hij geopereerd. Zondagmiddag rond 12.30uur is hij door de politie aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij zitnog vast.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven