Verdachten voor straatroof aangehouden

woensdag 20 januari 2016

Veldhoven - Naar aanleiding van een straatroof die afgelopen zondagmorgen 17 januari omstreeks 3.20 uur plaatsvond ter hoogte van de rotonde aan de St. Janstraat, hield de politie drie Velhovenaren aan van 17 en 18 (2x). De eerste aanhouding - een van de 18-jarigen - vond zondagavond plaats op het politiebureau. De andere twee werden woensdagmorgen 20 januari in hun woning aangehouden.

Het slachtoffer, een 22-jarige Eindhovenaar, fietste over de rotonde ter hoogte van de Heerbaan. Een auto stopte op zijn hoogte, waarna de bijrijder uitstapte en zonder enige aanleiding de fietser in het gezicht sloeg. Hierna kwam de fietser ten val en toen hij op de grond lag werd hij nog meerdere malen geschopt en met vingers in een oog geprikt. Onder bedreiging moest het slachtoffer zijn portemonnee en telefoon afstaan.

 

Het slachtoffer deed aangifte van de straatroof en moest zich onder doktersbehandeling stellen omdat hij nog klachten heeft aan zijn oog. De verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven