Tankstation overvallen, politie zoekt getuigen

woensdag 20 januari 2016

Veldhoven - Een tankstation aan de Sterrenlaan werd dinsdagavond rond 19.15 uur door een man met een mes overvallen. De man eiste geld en bedreigde met het mes de op dat moment enige aanwezige medewerker. Vervolgens verliet de overvaller met geldbuit het tankstation en verdween in onbekende richting. De medewerker van het tankstation bleef ongeeerd. Op 8 januari werd het tankstation ook overvallen.

De overvaller sprak Nederlands. Hij heeft een licht getinte huidskleur en is ongeveer 1,70 m lang. Hij droeg een capuchon op zijn hoofd. De capuchon zat vermoedelijk vast aan zijn jas. Dat een licht glimmende zwarte jas.

 

De politie zoekt (oog)getuigen die mogelijk iets gezien en/of gehoord hebben dat met de overval heeft te maken. De politie is ook benieuwd of getuigen kort voor of kort na het tijdstip van de overval een voertuig hebben zien staan ter hoogte van het tankstation. Mocht u informatie hebben dan kunt u contact opnemen met de recherche, telefoon: 0900-8844. Anoniem kan ook: 0800 – 7000.   

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven