Politie zoekt getuigen van overval op pizzabezorger

vrijdag 21 augustus 2015

Eersel - De politie zoekt getuigen van een overval op een pizzabezorger in Eersel. De overval vond donderdagavond 20 augustus plaats op een carpoolparkeerplaats.

De 21-jarige pizzabezorger reed donderdagavond rond 21.15 uur decarpoolparkeerplaats aan de Steenovens in Eersel op. Hij wilde zijn auto draaienna het nemen van een verkeerde afslag. Volgens het slachtoffer kwam plotselingeen scooter aangereden met daarop twee personen die de auto blokkeerde. Toen hijhet raam niet wilde openen werd dit ingeslagen en zou de pizzabezorger uit deauto zijn getrokken. Na het wegnemen van de portemonnee en de mobiele telefoonvluchtten de daders op de scooter via de Buivensedreef. Het slachtoffer had lastvan zijn schouder en elleboog en is naar het ziekenhuis gegaan voor controle.

Beide overvallers droegen een helm. En had een trainingspak metblauw/groene strepen aan. Ze reden op een opvallende legergroene scooter metoranje tinten. Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze overval in verbandgebracht kan worden? Bel de politie op 0900-8844. Wenst u liever anoniem teblijven, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven