Politie zoekt bestuurster grijze Mercedes na aanrijding met letsel

zondag 1 maart 2015

Luyksgestel - De politie is op zoek naar de bestuurster van een auto die zaterdagmiddag 28 februari in Luyksgestel betrokken was bij een aanrijding met een fietser. De fietser is met een verwonding aan zijn hoofd overgebracht naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer, een 62-jarige inwoner van Luyksgestel, fietstezaterdagmiddag rond 14.15 uur over het fietspad langs de Sengelbroeksestraat inzijn woonplaats. Op de kruising met de Neerrijt werd de fietser aangereden dooreen auto. De bestuurster stapte uit en gaf aan dringend even weg te moeten en zoweer terug te komen. De vrouw is doorgereden zonder haar naam of telefoonnummerachter te laten en kwam niet meer terug naar de locatie. Ze reed volgensgetuigen in een zilvergrijze Mercedes A-klasse. Het slachtoffer is met eenverwonding bij zijn oogkas overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zougraag in contact willen komen met deze vrouw. Weet u wie deze vrouw is ofherkent u zich in deze oproep, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven