Twee jongeren aangehouden na aanrijden en mishandelen fietser

woensdag 28 januari 2015

Valkenswaard - De politie hield dinsdag 27 januari in Valkenswaard twee jongeren uit Waalre en Geldrop aan. Het tweetal wordt verdacht van het aanrijden en mishandelen van een fietser.

Het slachtoffer, een 15-jarige jongen uit Valkenswaard, vertrokdinsdagmiddag rond 15.00 uur met zijn fiets vanaf het schoolterrein aan deMerendreef in Valkenswaard. Toen hij over het fietspad reed kwam een auto mettwee inzittenden al toeterend achter hem aan over het fietspad gereden. Op eenzeker moment raakte de auto het achterwiel van de fietser waardoor hij viel.Toen het slachtoffer naar de inmiddels gestopte auto liep werd hij door n vande inzittenden in zijn gezicht geslagen. De bestuurder van de auto zou hetslachtoffer bij de keel hebben gegrepen. Door tussenkomst van omstanders werdhet slachtoffer losgelaten. De verdachten werden door de omstanders overgedragenaan de gewaarschuwde politie. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Waalre en een18-jarige jongen uit Geldrop. Het slachtoffer en de verdachten zijn onbekendenvoor elkaar. De twee verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven