Politie zoekt getuigen van mishandeling en beroving

maandag 11 mei 2015

Valkenswaard - De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een beroving op de Eindhovenseweg in Valkenswaard rond 2.30 uur.

Een 25-jarige man uit Valkenswaard liep rond dat tijdstip samenmet een vriend over de Corridor. Op dat moment liepen er twee andere jongensachter hen. Ter hoogte van de Eindhovenseweg ontstond uit het niets eenwoordenwisseling met n van de twee achtervolgende jongens. Deze zou hetvolgende moment ook agressief worden en gaf de 25-jarige man een kopstoot.Ondanks dat alle andere aanwezigen trachten de agressieve jongen te kalmerenviel deze opnieuw aan waarna een korte worsteling ontstond tussen hem en hetslachtoffer. Uiteindelijk konden ze uit elkaar worden gehaald. Toen hetslachtoffer weer alleen was met zijn vriend ontdekte deze dat zijn horloge wasverdwenen.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen of mensen die ietsweten van de mishandeling of de diefstal van het horloge. Zij kunnen contactopnemen met de politie via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven