Verdachte aangehouden voor poging inbraak

zondag 28 december 2014

Veldhoven - De politie hield zondag 28 december kort na middernacht een 42-jarige bestuurder van een bestelbus zonder vaste woon- en verblijfplaats aan. Dat gebeurde op de Geer in Veldhoven. De man reed zonder rijbewijs en wordt verdacht van poging inbraak.

Een politiesurveillance zag zaterdagavond 27 december rond 23.40 uur eenbestelbus verdacht opgesteld staan bij een bedrijfspand aan De Run. Toen depolitie dichterbij kwam reed de bestelbus weg over een bussluis richtingEindhoven. Daarop werd besloten op de Geer de bestuurder van de bestelbus eenstopteken te geven voor een verkeerscontrole.

Braaksporen

De man bleek geen rijbewijs te bezitten. Verder bleek hij nogeen paar openstaande geldboetes te hebben. Inmiddels hadden andere agenten hetpand gecontroleerd waar de bestelbus in eerste instantie stilstond. Hier zijnbij meerdere toegangsdeuren braaksporen aangetroffen. Voor genoemde feiten werdbesloten de bestuurder aan te houden en over te brengen naar het politiebureau.Hier is hij voor verder onderzoek ingesloten.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven