Inbreker op heterdaad aangehouden

zaterdag 3 september 2016

Bergeijk - Op aangeven van de bewoners van een woning aan de Broekstraat slaagde de politie erin een 23-jarige inbreker zonder vaste woon- en verblijfplaats aan te houden. Dat gebeurde op vrijdagavond 2 september omstreeks 20.15 uur op de Burgemeester Aartslaan.

Rond 19.15 uur werd de inbreker in de woning door de bewoners aangetroffen. Hij verliet hierna de woning. Ondanks de schrik alarmeerden de bewoners de politie. De politie had een goed signalement door gekregen van de geschrokken bewoners. Niet veel later zag een politiesurveillance drie personen op de Burgemeester Aartslaan staan. Twee van hen zwaaiden naar de politie. Toen de politie met hen in gesprek ging werd duidelijk dat zij bewoners waren van de woning waar zonet was ingebroken. Ze waren erin geslaagd de inbreker staande te gehouden. 

De politie trof bij de verdachte goederen aan waaronder sleutels die uit de woning waren weggenomen. Na zijn aanhouding werd de verdachte overgebracht naar het politiebureau. Hier werd hij in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld. De gedupeerde bewoners hebben inmiddels aangifte gedaan.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven