Agenten pakken twee mogelijke woninginbrekers

zondag 6 september 2015

Waalre - De politie hield zondag kort na 1.00 uur op de Schoonoordstraat en de Eindhovenseweg in Waalre twee mannen van 30 en 25 jaar uit Nistelrode aan voor een inbraak.

Agenten kregen wat eerder een melding over een inbraak op de Prunellalaan in Waalre, waarbij drie mannen gezien waren. In de Schoonoordstraat werd een man al rennend gezien. Hij stak de Eindhovenseweg over en rende de bossen in. Lang hoefde de politie niet te zoeken, want een agent trof de jongste verdachte vrijwel direct aan. Hij lag in een sloot, verscholen achter de struiken.

De andere verdachte werd aangehouden op de op de Schoonoordstraat en stond daar verscholen in de bosjes. Naast hem lag een kluis, die vermoedelijk bij de inbraak op de Prunellastraat was weggenomen. In de directe omgeving van de verdachte werd ook een handschoen en een tas met inbrekerswerktuig aangetroffen.

Samen met politiehond werd nog gezocht naar een derde verdachte, maar dat had geen resultaat. De mannen zitten vast op het bureau voor verder onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven