Aanhoudingen na aantreffen hennepkwekerij

zaterdag 12 juli 2014

Veldhoven - Twee bewoners van een woning aan de Koning Kyrieweg en een 25-jarige vrouw uit Luyksgestel werden in een schuur van de woning aangehouden. Hier trof de politie een in werking zijnde hennepkwekerij aan met in totaal 72 planten. De verdachten waren op dat moment bezig met het oogsten en knippen van de hennep.

De politie arriveerden kort daarvoor in de onmiddellijkeomgeving in verband met een klikobrand. Getipt door een passant over een sterkehenneplucht, komende uit de richting Christiaansdreef/Koning Kyrieweg, gingen deagenten de omgeving verkennen. Uit een schuur hoorde de politie mensen praten enroken de agenten ook de sterke henneplucht. Nadat zij zich kenbaar maakten alspolitie werd de poort van de achtertuin geopend door een van de mensen die in deschuur zaten. Hierna betraden de agenten de schuur en troffen hier dehennepkwekerij aan. De stroom werd ten behoeve van de hennepkwekerij illegaalverkregen. De verdachten werden voor verder onderzoek overgebracht naar hetpolitiebureau. De hennepkwekerij is inmiddels ontmanteld.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven