Verdachten

maandag 9 februari 2015

Veldhoven/Wintelre - De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een aantal verdachte situaties in het buitengebied van Veldhoven en Wintelre.

Bij de politie kwam zondagmiddag rond 14.00 uur een meldingbinnen over een mogelijke inbraak bij een garage van een woning aan de GroteVliet in Veldhoven. Daar zouden twee mannen hebben rondgekeken om er vervolgensop een scooter vandoor te gaan in de richting van de Kleine Vliet. Eerder kreegde politie al meldingen over twee personen die bij een inbraakpoging werdenbetrapt en er daarna vandoor gingen. Rond 12.30 uur werd het duo gesignaleerd inde omgeving van Wintelre.

Dankzij getuigenverklaringen werden zondagmiddag rond 15.00 uureen 46-jarige man en een 19-jarige man uit Eindhoven aangehouden als verdachte.Uit het onderzoek is gebleken dat er vermoedelijk diverse adressen in hetbuitengebied van Veldhoven en Wintelre zijn bezocht door twee mannen. Hettweetal heeft waarschijnlijk op een brommer rondgereden en is bij diversewoningen achterom gegaan om mogelijk spullen mee te nemen. Of dat daadwerkelijkis gebeurd is onduidelijk.

Getuigen of mensen die meer weten worden verzocht contact op tenemen met de politie op 0900-8844. Anoniem informatie delen kan ook: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven