Onderzoek

vrijdag 6 februari 2015

Valkenswaard - Twee mannen probeerden donderdagmiddag in Valkenswaard een vrouw in een rolstoel te beroven. Het slachtoffer raakte daarbij gewond en de politie zoekt dringend getuigen.

Toen de vrouw tussen 15.50 en 16.10 uur met haar rolstoel over fietspad DeVoort van Dommelen richting Valkenswaard reed, kwamen twee mannen op een fietsvoor de vrouw staan. Het tweetal was duidelijk op zoek naar haar portemonnee entelefoon. Tijdens een worsteling viel het slachtoffer uit haar rolstoel enraakte korte tijd buiten westen. Een mogelijke getuige hielp de vrouw vervolgensweer in haar stoel en liep door richting De Weegbree.

Het slachtoffer miste na het incident geen spullen. Wat erprecies is voorgevallen wordt onderzocht. Duidelijk is dat de vrouw aan degewelddadige poging tot beroving een bult op haar hoofd en een gebroken polsheeft overgehouden.

De politie zoekt getuigen van het voorval en wil dringendspreken met de man die het slachtoffer na het incident heeft geholpen. Kortvoordat de vrouw werd aangesproken reed ze over het bruggetje bij de Dommel.Getuigen of mensen die meer informatie hebben worden verzocht zich te melden op0900-8844. Anoniem informatie delen kan op: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven