Getuigen gezocht in onderzoek naar aanrandingen

vrijdag 17 juni 2016

Eindhoven/Waalre - In een onderzoek naar twee aanrandingen in Waalre en Eindhoven zoekt de politie mogelijke getuigen of slachtoffers. De politie houdt rekening met een verband tussen twee incidenten.

Op dinsdag 14 juni werd rond 20.45 uur op een vrouw door een onbekende man op haar achterwerk geslagen. Dit gebeurde op het fietspad tussen Brasserie ‘t Stationskoffiehuis en de Burgemeester Mollaan in Waalre. Rond 21.15 uur werd een andere vrouw op de Professor Holstlaan in Eindhoven door een onbekende man bij haar borsten gegrepen.Onder meer gezien de tijdstippen en het signalement houdt de politie er rekening mee dat beide aanrandingen zijn gepleegd door dezelfde dader. De politie is op zoek naar een blanke man van rond de 1.80 meter met kort, blond haar. Hij wordt omgeschreven als opvallend onverzorgd type. Hij was in beide gevallen op de fiets.Het is niet uitgesloten dat ook andere vrouwen door de man zijn lastiggevallen. Mogelijk slaan zij aan op bovenstaande gebeurtenissen of het signalement. Alle informatie is welkom bij de politie op 0900-8844. Anoniem informatie delen kan op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven