Ben alert op brandstofdieven

dinsdag 12 augustus 2014

Bergeijk - De politie in Bergeijk waarschuwt voor brandstofdieven. In de afgelopen dagen meldden zeven gedupeerden zich bij de politie. Ben alert op verdachte situaties en bel direct de politie.

De brandstofdiefstallen vonden plaats tussen 1 en 9 augustus opveelal kleine parkeerplaatsen langs de weg in Bergeijk. Opvallend was dat inalle gevallen een gaatje in de brandstoftank werd geboord om de brandstof zo uitde tank te laten lopen. Het merendeel van de diefstallen gebeurde in deMolenbuurt, maar ook aan de andere kant van Bergeijk aan De Paaldreef vond eendergelijke diefstal plaats. Zowel benzine als diesel werden gestolen.

Getuigen

Heeft u iets gezien of gehoord dat aan deze brandstofdiefstallengekoppeld kan worden neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniemmelding doen kan uiteraard ook, bel dan 0800-7000. Bewoners weten zelf het besteals iets niet pluis is in hun buurt. Bent u getuige van een verdachte situatiebel dan direct 112. Wellicht kan de politie zo heel snel een inbraak voorkomenof een dief op heterdaad aanhouden! Het bellen van 112 is bedoeld voor spoed.Dus niet alleen voor levensbedreigende situaties, maar zeker ook wanneer ugetuige bent van een misdrijf of het voorbereiden van een inbraak of diefstal.Dus ook wanneer u een verdachte situatie signaleert waarbij de politie eenmisdrijf kan voorkmen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westerhoven | 112 alarmeringen Westerhoven | Goedkoop Tanken in Westerhoven | Supermarkten in Westerhoven | Weerbericht Westerhoven